Back2Life -hieronta laitehoito

Back2Life saa aikaan lantion alueen hellävaraisen, toistuvan kiertoliikkeen, josta käytetään nimitystä jatkuva passiivinen liike.  Useimmissa tapauksissa jatkuva passiivinen liike voi auttaa vähentämään stressin tuntemusta ja painetta alaselän alueella.  Tämä auttaa palauttamaan joustavuutta, kehittämään liikkuvuutta ja alentamaan kipuja…ensimmäisestä sessiosta alkaen!

Back2Life – hoito on kumuloituva prosessi, jonka vaikutukset tuntuvat vähitellen samoin kuin perinteisessä fysioterapiassa ja hierontahoidoissa.

Back2Life tekee kaiken työn!

Sen hellävarainen rytmikäs liike taakse ja eteen sekä sivulle helpottaa selkänikamien välistä painetta.  Ilman mitään paineluja ja vetämistä – ilman yhtään kivuliasta venytystä ja harjoitusta.

Parhaimmillaan laite on yhdistettynä hierontahoidon alkuhoitona  juuri kumuloituvan tehonsa ansiosta!  Hoito kestää noin 15 min.

 

hoidon vasta-aiheet

Back2Life on turvallinen ja tehokas laite, joka on auttanut selkäkivuista kärsineitä kaikkialla Euroopassa ja muualla maailmassa vuosien ajan. On kuitenkin viisasta neuvotella oman lääkärin kanssa ennen Back2Life-laitteen käyttöä.

Älä käytä Back2Life-laitetta

seuraavissa tapauksissa:

Jos olet ollut vuoden sisällä selkäleikkauksessa selkärangan fuusio mukaan lukien, tai puolen vuoden sisällä reisileikkauksessa.

Jos sinulla on asteen II tai suurempi kieroselkäisyys

Tapauksissa, joissa selkärangassa on seuraavin oirein ilmenevää keskuspainetta: heikko tasapaino,virtsaamisongelmia ja kummankin jalan tunnottomuutta.

Jos olet raskaana.

Seuraavissa tapauksissa sinun täytyy

neuvotella lääkärin kanssa ennen

Back2Life-laitteen käyttöä:

Jos kärsit alaselkäkivusta ja on viitteitä taustalla olevasta sairaudesta tai esim. pahanlaatuisista epänormaaliuksista

Jos selkäkipusi aiheuttaa tunnistettu tai epäilty murtuma tai sen uhka.

Jos kärsit jostakin kehittyvästä tai uudesta neurologisesta vajavaisuudesta ( jalkaterän roikkuminen, rakon vajaatoiminta jne.)

Käytettävissäsi hieronnan yhteydessä

– tee varaus aikaa tilatessasi –